Rychlá a vydatná snídaně

Ingredience
50 gramů masa, pokud vám zbylo z přípravy vývaru, nebo po pečení kuřete.
1-2 stroužky česneku, nakrájeného nadrobno
3-4 vejce
Zelenina, kterou zrovna máte po ruce
Hrst čerstvého koriandru nebo jiných bylinek
Sůl, pepř
1 lžíce sádla
Hrst strouhaného sýra (můžete vynechat)
Postup
Připravte si pánev a nechte ji pomalu rozehřát. Poté na ni dejte sádlo.
Na rozehřáté sádlo přidejte nakrájený česnek, maso, zeleninu, nechte lehce osmahnout. Přidejte koriandr nebo jiné bylinky a znovu promíchejte.
Poté přidejte vejce, osolte a opepřete. Chcete, aby bílky byly pevné, žloutky nechte klidně tekutější, nebo jak máte rádi.
Pokud budete přidávat sýr, přidejte ho chvíli před tím, než budete vajíčka sundavat z plotny. Chcete, aby se jen trochu rozpustil.
Sundejte z pánve chvíli před tím, než budou úplně propečené, a nechte asi tak minutu, dvě odležet. Vejce trochu dojdou i mimo pánev a budou perfektně dodělaná.
Servírujte posypané čerstvým koriandrem nebo jinými bylinkami.
Dobrou chuť!