Toastový chléb
Pokud chcete mít chléb více nadýchaný, můžete při pečení rozdělit vejce a bílky vyšlehat na sníh, který do těsta vmícháte až nakonec.

Suroviny
• 6 vajec
• ½ hrnku kešu másla
• ¾ hrnku kokosové mouky, mínus cca jednu lžíci
• sůl
• ½ lžičky jedlé sody
• mák a kmín na ozdobu (můžete vynechat)
Postup Troubu předehřejte na 175 °C, připravte si formu na chleba o velikosti asi 20x10 cm. Do trouby si dejte malou skleničku s vodou, chleba bude vláčnější. Do misky dejte vajíčka, kešu máslo a pomocí ručního ponorného mixéru vyšlehejte dohladka. Přidejte přes sítko přesetou kokosovou mouku a jedlou sodu, špetku soli a pořádně promíchejte. Vznikne vám relativně husté těsto. To přendejte do připravené formy a nechte asi 3 minuty uležet. Můžete posypat mákem a kmínem. Poté dejte péct na 40 minut. Nechte vychladnout, než budete krájet. Tento chleba skladujete v lednici.