top of page

30ti denní restart bez cukru

Aktualizováno: 11. 10. 2022

Začínáme 30.10. 2022



Pojď do toho semnou a vyzkoušej si, jaké je být 30 dní bez cukru!



Nečekej a udělej krok ke svému zdravému já a zapoj se do svého restartu.




pouze nyní za 590,-



“Prosím, přečti si celý příspěvek, ať víš, jak po zaplacení postupovat.“


Já jsem Renča. Ahoj. Příštích 30 dní budu dohlížet na každý tvůj krok. Restart je vhodný pro všechny, kdo se chtějí naučit jíst zdravě a rozmanitě, zbavit se potřeby dojídat se sladkou tečkou po každém jídle, pro lidi, kteří řeší zdravotní potíže, ale neví kde začít.


30ti denní restart probíhá v uzavřené skupině na Facebooku. Do skupiny se dostanete po zaplacení vstupního poplatku 590 Kč.


Restart je velmi informativní, každý den tě provedu zajímavým tématem. Probereme kompletně zdravý životní styl - stravu, pohyb, spánek. Protože každý krok vpřed, který uděláš si tvé tělo pamatuje.

Takže pokud se chceš dozvědět nové informace, naučit se vařit jednoduchá, výživná jídla, je tenhle restart právě pro tebe!


Poradím ti se zdravým a vyváženým jídelníčkem, který zvládne uvařit každý, poradím ti s pohybem a budu tady, když budeš potřebovat motivaci. Nabízím ti moji podporu, odpovědi na otázky a návod jak na to. Budu ti pravidelně posílat tipy nejen na recepty, ale i všeho co se zdraví týká.


Aniž bychom si to uvědomovali, náš organismus je cukry zahlcen. Cukry se skrývají v potravinách, ve kterých by nás to ani nenapadlo. Dnes už víme, že naším nepřítelem nejsou tuky, ale právě cukr. Cukr dodává tělu rychlou energii. V okamžiku, kdy toho cukru máme nadbytek, máme spoustu energie, to je taková ta energie po sladkosti, nastane krátká fáze, kdy se cítíte skvěle. Poté se ale dostaví ta nepříjemná fáze únavy, hladu, chuť jít spát a tělo si začne říkat o další dávku energie, tedy o cukr. A takto nám ten krevní cukr létá nahoru, dolů, nahoru, dolů celý den a my pěkně dáváme na frak slinivce břišní.


Zde máte několik klasických příkladů, jak poznat, že vám cukr způsobuje problémy:

  • Neustálá únava

  • Chuť na sladké

  • Zažívací problémy

  • Neschopnost se soustředit

  • Vážnější problémy - časté bolesti hlavy, průjmy, zácpa, pálení žáhy,..

Co můžete během 30ti denního restartu bez cukru očekávat?

  • Více energie

  • Kvalitnější spánek

  • Lepší soustředění

  • Zlepšení zažívání

  • Zlepšení pleti

  • Zbavení se neustálé chuti na sladké - získáte kontrolu nad tím, co jíte

  • Úbytek na váze

Teď se stačí jen rozhodnout. Protože pro změnu je nejdůležitější rozhodnutí s ní začít, všechno ostatní je pak snadnější, než si myslíš.

Základem jídelníčku není počítání kalorií, ani vážení na gramy. To není trvale udržitelné, proto je cílem našeho jídelníčku neomezovat se, jíst zdravě, opravdově a mít z jídla radost. Přichystat si jídlo, které bude vyvážené a pestré. Není to o “dietě” na 30 dní, ale o rozšíření obzorů a směřování ke stálé změně.


Facebooková skupina

Někdy je ten největší boj přesvědčit hlavu. S tím ti pomůžu nejen já, ale i celá FB skupina. Své pocity, nápady a tipy na recepty budeš moci sdílet v soukromé skupině na Facebooku, kde najdeš podporu nejen mou, ale i ostatních lidí, kteří si budou procházet tím samým co ty.

Skupina bude otevřena několik dní před začátkem restartu, abyste se mohli připravit a správně naladit :) Ve skupině tě čekají podrobné informace o tom, jaké potraviny by bylo dobré zařadit a jaké raději vynechat.


Program je vhodný pro všechny, kdo se chtějí cítit lépe, mít více energie a podpořit svůj imunitní systém.


Jak tedy postupovat po zaplacení?


Částku 590 Kč zašli na číslo účtu: 194305899/0300

Do zprávy pro příjemce uveď svou e-mailovou adresu, na kterou ti obratem odešlu pozvánku do FB skupiny. Na pozvánku už stačí jen kliknout a jsi součástí. Ve skupině už najdeš podrobnější info. 🤍



Zde přikládám QR kód pro platbu 590 Kč.


❗️❗️❗️ Nezapomeň do zprávy pro příjemce uvést svoji e-mailovou adresu, abych tě mohla připojit do Facebookové skupiny a identifikovat platbu.


V případě dotazu, nejasností, nebo problému mě neváhej kontaktovat. 🤍 R.

121 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page