top of page
rencastehlikova

Ovesné sušenky s jablky a skořicí

Aktualizováno: 8. 8.

Tyto ovesné sušenky s jablky a skořicí jsou skvělou volbou pro cestování. Dopřejte si je jako zdravou a chutnou svačinku na dlouhých cestách nebo během dobrodružných výletů.

Ingredience

  • 2 šálky ovesných vloček

  • 2 středně velká jablka (nastrouhaná)

  • 1/4 šálku medu

  • 1/4 šálku rozpuštěného kokosového oleje

  • 1 čajová lžička skořice

  • 1/2 čajové lžičky vanilkového extraktu

  • 1/4 čajové lžičky soli


Postup

  1. Předehřejte troubu na 180 °C a připravte plech s pečicím papírem.

  2. Ve velké míse smíchejte ovesné vločky, nastrouhaná jablka, med, rozpuštěný kokosový olej, skořici, vanilkový extrakt a sůl.

  3. Vytvarujte malé kuličky ze směsi a přímo na plechu je lehce rozmačkejte, aby vznikly sušenky.

  4. Pečte 15-20 minut, nebo dokud nejsou sušenky zlatavě hnědé.

  5. Nechte sušenky vychladnout a skladujte je v uzavřené nádobě.


Pro více skvělých receptů mrkněte na můj cook book!

1 082 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page