top of page

Ovesné sušenky s jablky a skořicí

  • Ingredience:

  • 2 šálky ovesných vloček

  • 2 středně velká jablka (nastrouhaná)

  • 1/4 šálku medu

  • 1/4 šálku rozpuštěného kokosového oleje

  • 1 čajová lžička skořice

  • 1/2 čajové lžičky vanilkového extraktu

  • 1/4 čajové lžičky soli


  • Postup:

  1. Předehřejte troubu na 180 °C a připravte plech s pečicím papírem.

  2. Ve velké míse smíchejte ovesné vločky, nastrouhaná jablka, med, rozpuštěný kokosový olej, skořici, vanilkový extrakt a sůl.

  3. Vytvarujte malé kuličky ze směsi a přímo na plechu je lehce rozmačkejte, aby vznikly sušenky.

  4. Pečte 15-20 minut, nebo dokud nejsou sušenky zlatavě hnědé.

  5. Nechte sušenky vychladnout a skladujte je v uzavřené nádobě.


Tyto ovesné sušenky s jablky a skořicí jsou skvělou volbou pro cestování. Dopřejte si je jako zdravou a chutnou svačinku na dlouhých cestách nebo během dobrodružných výletů. Příjemnou chuť a příjemné cestování! 🤍 R.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Ingredience: 1 hrnek quinoy 2 hrnky vývaru (zeleninového nebo kuřecího) 2 kuřecí prsa, nakrájená na kostičky 1 avokádo, oloupané a nakrájené na plátky 1 hrnek baby špenátu 1/2 hrnku čerstvé petrželky,

Ingredience: 1 hrst jahod 1 banán 1 pomeranč (šťáva) 2 datle (odstraněné pecky) 1 sklenice vody nebo kokosového mléka Led dle potřeby Postup: Vložte všechny ingredience do mixéru. Mixujte, dokud nedos

Ingredience: 1 šálek quinoi 2 šálky vařící vody nebo zeleninového vývaru 2 středně velké papriky (červené, žluté nebo zelené), nakrájené na plátky 1 menší cuketa, nakrájená na plátky 1 cibule, nakráje

bottom of page