top of page

Ovesné sušenky s jablky a skořicí

  • Ingredience:

    • 2 šálky ovesných vloček

    • 2 středně velká jablka (nastrouhaná)

    • 1/4 šálku medu

    • 1/4 šálku rozpuštěného kokosového oleje

    • 1 čajová lžička skořice

    • 1/2 čajové lžičky vanilkového extraktu

    • 1/4 čajové lžičky soli


  • Postup:

    1. Předehřejte troubu na 180 °C a připravte plech s pečicím papírem.

    2. Ve velké míse smíchejte ovesné vločky, nastrouhaná jablka, med, rozpuštěný kokosový olej, skořici, vanilkový extrakt a sůl.

    3. Vytvarujte malé kuličky ze směsi a přímo na plechu je lehce rozmačkejte, aby vznikly sušenky.

    4. Pečte 15-20 minut, nebo dokud nejsou sušenky zlatavě hnědé.

    5. Nechte sušenky vychladnout a skladujte je v uzavřené nádobě.


Tyto ovesné sušenky s jablky a skořicí jsou skvělou volbou pro cestování. Dopřejte si je jako zdravou a chutnou svačinku na dlouhých cestách nebo během dobrodružných výletů. Příjemnou chuť a příjemné cestování! 🤍 R.

22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page